MØD EN ELITECOM’ER.

Vi tegner en profil af vores medarbejdere, så du kan lære dem bedre at kende.

Jan Roedahl

Familie: Jeg er gift med Anita på 29ende år og sammen har vi en datter, Jane, som lige er blevet mor, rent faktisk præcist samme tid som jeg blev morfar.
Fritidsbeskæftigelser: Jagt, veteranbiler og handel med alt mellem himmel og jord, ligesom naturen nydes i fulde drag.
Personlige træk: Viljestærk, har altid ret til det modsatte er bevist, godt humør, får tingene gjort, vil gerne have mange jern i ilden og er altid frisk på en god udfordring.

6 skarpe spørgsmål til Jan Roedahl

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Jeg har været ansat i IT Branchen i +20 år

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Nej, jeg tror ikke det er hårdere end noget andet. Vi handler med noget alle skal have, det gør det hele lidt nemmere. Det er dog lidt et paradoks, at vi ikke kan tjene noget nævneværdigt. Nej, jeg tror min chance er forpasset mht. branche skift.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Det var forskellige ydre omstændigheder der gjorde, at jeg ikke havde noget valg. Det var ret frustrerende dengang, men nu er jeg virkelig glad for det og vil ikke bytte for noget i verden.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Friheden i alt vi laver, stemningen, kulturen, sammenholdet og alle vores glade og tilfredse kunder, det findes vist ikke bedre nogen steder.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Friheden, stemningen og en branche ledende lønmodel, en arbejdsplads med medarbejderen i centrum, en arbejdsplads der konstant udvikles i en positiv retning.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Det er et svært spørgsmål at svare på, hvis der var noget åbenlyst, ville vi have gjort det allerede.
Vi ser på alle forslag med et åbent sind, så har du en god ide til forbedringer, er det blot at komme med den.

Bo Søgaard

Familie: Gift med Maj og har 3 børn, Karoline, Lukas og Freya.
Fritidsbeskæftigelser: Social med venner og familie, natur og rejser og så elsker jeg at handle med alverdens ting og sager.
Personlige træk: Positiv, initiativrig, energisk og fuld af fis og ballade.

6 skarpe spørgsmål til Bo Søgaard:

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Jeg startede tilbage i år 2000. IT branchen var lidt en tilfældighed, har altid haft stort flair for godt købmandskab så det er en skøn branche at arbejde i, der sker altid noget.

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Det er en rigtig spændende branche, evig udvikling og altid behov for vores varer og ydelser.
Jeg tror, jeg har potentiale til at blive minister, men orker ikke skjorte og slips… 😊

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Her er alle muligheder for udvikling og frihed til ansvar. Jeg elsker frihed og korte beslutningsveje og mulighed for at skabe resultater på min helt egen facon.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Mine trofaste kunder og samarbejdspartnere, gode kompetente kollegaer, at handle med kvalitet og gode løsninger som kunderne får noget ud af.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Til enhver tid, vi har en rigtig god arbejdsplads. God stemning, flad organisation, masser af humor og sammen er vi bare et suverænt team. Vi hjælper hinanden og kommer altid i mål med gode løsninger til vore kunder. Elitecom er et handelshus hvor gode produkter, løsninger, høj kvalitet, gode priser og kompetent og personlig service er vores højeste prioriteter. Alle som ønsker at arbejde kreativt og løsningsorienteret, nå sine mål og blive godt betalt har god grund til at se hvad Elitecom kan tilbyde.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Bare fortsætte som vi gør nu 🙂

Thomas Beck

Jeg har været med til at grundlægge Elitecom, det har indtil nu været en spændende rejse, som har budt på mange projekter, og vi er kun lige begyndt.
Har altid interesseret mig for IT, så kun naturligt det blev min levevej.

Familie: Jeg er lige flyttet til Silkeborg sammen med min kæreste Susanne.
Fritidsbeskæftigelser: Fitness samt lidt klatring, kan godt lide det aktive liv når tiden er til det.
Personlige træk: Arbejdsom, god til at udvikle mig, viger ikke for en udfordring, giver mig selv 100 %

6 skarpe spørgsmål til Thomas Beck

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
12 år

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Næh det er den fedeste branche. Der sker altid noget nyt og hverdagen byder altid på nye spændende udfordringer, der er aldrig to ens dage.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Det gjorde jeg fordi, at Elitecom giver friheden til at forfølge ens egne mål og giver plads til at vokse med opgaverne.
Elitecom byder på uanede muligheder, får vi en god idé, forfølger vi den.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
At vi selv bestemmer retningen, og at jeg her kan udvise godt købmandskab, samt give den rette rådgivning og hjælpe de andre sælgere med at skabe resulter.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Elitecom givere medarbejdere plads til udvikling af kompetencer.
Vi er et solidt team der komplementerer hinanden, til sammen er vi en utrolig stærk enhed

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Bare fortsætte ad samme vej.

Bo Hansen

Familie: Samlever igennem 12 år med 2 bonus børn på 19 og 16
Fritidsbeskæftigelser: Lidt fysisk træning, biler, rejser og familie
Personlige træk: Ihærdig, loyal, arbejdsom, overholder aftaler, udadvendt, social

6 skarpe spørgsmål til Bo Hansen

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Siden 1999

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Jeg synes ikke, den er hård. Jeg har været ude i 2 år og prøve kræfter med consumer salg. Det var ikke lige mig.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
På grund af muligheden for at arbejde i det bedste team i DK

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
At have de bedste kollegaer, frie rammer, dog med ansvar.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Ja, — se ovenstående

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Forsat kigge meget på godt arbejdsmiljø og at det er en god arbejdsplads for alle. 😊

Simon Fischer Holm

Aktiv familiefar, der er gift med Merete. Tilsammen har de 2 friske drenge, der er aktive med forskellige sportsformer. Simon er tillige fodboldtræner for U9 i den lokale sportsforening lokalt her i Silkeborg. Simon følger meget med tiden og er lige nu er ved at stable et e-sports hold på benene. Simon dyrker også motion og holder formen ved lige med Crossfit og nyder fritiden med gode oplevelser, rejser og familiehygge.

4 skarpe spørgsmål til Simon

Hvor længe har du været ansat i IT Branchen?
I 19 år alt i alt.

Hvorfor valgte du at arbejde her hos Elitecom?
Jeg valgte Elitecom fordi mange af mine tidligere super gode kollegaer allerede var ansat og at jeg nemt kunne spejle mig i Elitecom’s DNA som ny, dynamisk sub-distributør på den danske IT scene. I øvrigt er her så højt til loftet, at vi knap kan se loftbjælkerne. Arbejdsmiljøet er frit, råt for usødet og med masser af latter gennem arbejdsdagen. Det er bare så fedt at møde ind hver morgen og vide, at dagen bliver fyldt med god energi og masser af latter.

Hvad er bedst ved at være ansat hos Elitecom?
360 graders arbejdsfelt = ingen begrænsninger i at hjælpe mine kunder; Og det er lige nøjagtig her, at jeg og Elitecom kan gøre en kæmpe forskel for kunderne.

Hvad kan Elitecom gøre anderledes for at skabe en endnu bedre arbejdsplads for dig?
Jeg kan virkelig ikke pege på noget… Så skulle det da lige være, at vi får store grill bøffer fra Weberen og friskstegte fritter med Bearnaisesauce 2 gange om ugen – frem for kun, når der er fødselsdag blandt kollegaer

Thomas Røjkjær Thorhauge

I daglig tale også kaldet ”Verdensmesteren” grundet mine mange stærke kompetencer, bl.a. indenfor Elitecom dartturneringerne og min høje viden omkring mange af vores produkter. Hvis Verdensmester ikke kan løse problemerne, hvem kan så?
Familie: I forhold
Fritidsbeskæftigelser: Ski, Cykling, Fiskeri og gaming
Personlige træk: Engageret, resultatorienteret, kreativ, ambitiøs og kan holde mange bolde i luften

6 skarpe spørgsmål til Thomas Thorhauge

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Mere end 14 år

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Det kan godt være lidt hårdt, hvis vi kun handlede på prisen, men selv der er Elitecom faktisk rigtig stærke.
Jeg har prøvet at skifte til noget andet men kom ret hurtigt tilbage, da IT branchen er så dynamisk og en af de fedeste brancher at være en del af.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Jeg er købmand af natur og Elitecom virkede bare som det helt rigtige miljø for mig. Her kan jeg få lov til at være kreativ og kan altid indgå nye partnerskaber, hvis mine kunder efterspørger noget vi lige har på hylden.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Udover at tvære mine kolleger i dart om fredagen, må det være hver morgen når jeg kommer på arbejde og møder mine dejlige kolleger og kunder.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Vi har en uformel omgangstone og der er højt til loftet. Det er let at få hjælp fra mine kollegaer og vi har altid adgang til de helt rigtige priser og kompetencer.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Røde bøffer hver dag og ikke kun når vi fejer fødselsdag og rekorder.
(Ny surface eller X1 Yoga med Touch, firmab

Mikkel K. Lindved

Energisk, ung fyr med fokus på at få det bedste ud af livet.

Familie: I et forhold.
Fritidsbeskæftigelser: Fodbold, foreningsfrivillig, familie og venner.
Personlige træk: Udadvendt, humoristisk og positiv.

6 skarpe spørgsmål til Mikkel K. Lindved:

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Jeg har været ansat i IT-branchen i næsten 5 år. Faktisk lige siden jeg blev færdig i skolen.

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Det er en hård branche, men den er heldigvis også utrolig spændende. Den er altid i konstant bevægelse.
Jeg overvejede at skifte branche sidste sommer, men da det blev muligt at arbejde hos Elitecom så var der egentlig ikke så meget at overveje.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Jeg kendte Elitecom fra mit tidligere arbejde og havde kun hørt positive ting omkring virksomheden og folkene bag. Og da jeg ønskede nye udfordringer, samt at finde et arbejde tættere på Silkeborg, hvor jeg bor, så var det oplagt at takke ja tak, da dette blev muligt.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Arbejdsmiljøet, friheden og de fantastiske kollegaer.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Ja, det ville jeg bestemt. Der er et godt arbejdsmiljø hvor der er en god blanding af professionalisme og uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet. Derudover har du mulighed for at sætte din egen dagsorden.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Det ved jeg faktisk ikke. Jeg synes der er et godt arbejdsmiljø og god personalepleje, så jeg har ikke umiddelbart noget at pege på i øjeblikket.

Claudio M. Jasson

Jeg er oprindelig fra Italien og har boet i forskellige byer i Europa og de sidste 25 år i Danmark.
Familie: Jeg har en datter på 18 år og en sød kæreste, som støtter mig efter en lang arbejdsdag.
Fritidsbeskæftigelser: Jeg elsker at rejse, vores Labrador Luna og at gå lange ture i naturen.
Personlige træk: tålmodighed, forstående, ambitiøs, loyal og troværdig.

6 skarpe spørgsmål til Claudio:

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Jeg har en lang og bred erfaring og har været der siden 2006.

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
I Italien siger man: ”Første kærlighed glemmes aldrig.” Derfor er IT branchen noget som stadigvæk giver mig sommerfugle i maven.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Jeg har valgt efter en pause på 4 år at vende tilbage, fordi jeg er blevet glad for det innovative miljø sammenhængende med ansvar og frihed og ikke mindst, fordi jeg har haft mulighed for at finde mine tidligere kollegaer, som altid har været meget inspirerende for mig og har haft et fantastisk teamwork med.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Der er ikke en dag, som er ens og føler aldrig, at vi har problemer men kun udfordringer. Hvis jeg har svært ved at finde en løsning kan jeg altid regne med at få støtte af mine kollegaer i udviklingsprocessen af ”casen”.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Naturligvis ja, da jeg betegner mig som en glad medarbejder. Elitecom er i høj grad det sted, hvor højt humør kan mærkes og samtidig kan medarbejderne regne med at få en menneskelig dialog med ledelsen.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Ikke så meget kage, det feder. Bøf er naturligvis velkommen.

Thorben Birk

Familiefar på 43 år.

Familie: Kone og en datter på 4 år samt en søn på 9 år.
Fritidsbeskæftigelser: Materiale mand for min søn der spiller ishockey og lidt xbox.
Personlige træk: Løsningsorienteret samt meget ærekær.

6 skarpe spørgsmål til Thorben:

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
23 år

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Jo, men hvem skal så hjælpe vores kunder 😊

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Fordi vi her har mulighed for at give kunderne en total løsning.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Den store fleksibilitet som vi har, med eget lager og teknikere.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Ja, fordi at det er et godt sted at være.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Det gør I allerede ved at praktisere ‘work smarter’ i stedet for ‘work harder’.

Lars Steffensen

Familie: Jeg er gift med Charlotte og vi har været gift siden 2002. Tilsammen har vi 5 fem børn, hvoraf 3 er sammenbragte og 2 er fælles.

Fritidsbeskæftigelser: Med så mange børn fylder familielivet i sagens natur en del. Ud over det kører jeg Mountainbike, løber, gåture med kone og hund, madlavning, er stærkt fodboldinteresseret og følger med og deltager aktivt som tilskuer i børnenes fritidsaktiviteter. Ellers prioriteres venner og rejser – gerne i selskab med bordets glæder. Jeg er også familiens ”klimatosse” og bruger faktisk ret meget tid på at undervise familiens medlemmer om det fornuftige i at se affald som en ressource og ressourcer noget som man skal bruge med omtanke.

Personlige træk: Opportunist, ordentlighed, teamplayer, relations skaber – en lille smule for detailorienteret en gang i mellem. Lægger vægt på at et ord er et ord og en aftale en aftale. Eksekvering ser jeg som noget essentielt og når der er grønt lys på bane 18…….så skal vi også ud af den.

6 skarpe spørgsmål til Lars:

Hvor længe har du været ansat i IT branchen?
Jeg har været ansat i IT Branchen i +20 år.

Er det ikke en hård branche og tænker du aldrig på at skifte til noget andet?
Der er uden tvivl en skarp konkurrence hvis man ikke formår at tilføje værdi til sit budskab. Men hvis man tænker løsningsorienteret og har øje for kundens behov, suppleret med værdien af et godt og tæt samarbejde, er muligheden for at drive en lønsom forretning bestemt til stede.

Brancheskift? Nej det har jeg aldrig overvejet. Jeg trives godt med IT branchen og med mit nuværende job som Business unit Manager på Circular Computing hos Elitecom, forenes de kommercielle muligheder meget fint med min personlige passion for at give klima og jordens ressourcer en fair chance.

Hvorfor valgte du netop Elitecom som din arbejdsplads?
Jeg kendte Elitecom og de folk der står bag ret godt, og har stor respektfor det de har opnået med virksomheden allerede. Da jeg blev præsenteret for Circular Computing og der opstod en jobmulighed, ja så var det faktisk lige pludselig meget enkelt at sige ja tak.

Hvad er det bedste ved dit job hos Elitecom?
Muligheden for at være med på et nyt forretningsområde i Danmark helt fra start, tiltalte mig meget. Ud over det har jeg fået ”nøglerne” til Circular Computing overdraget, altså har det overordnede ansvar for strategi, kommunikation, opbygning af forhandlernetværk, og meget mere, er faktisk lige præcis den udfordring der passede mig perfekt. Alt dette suppleret med frihed og tillid, højt til loftet, kort vej fra beslutning til handling er tilsammen summen der giver helheden.

Vil du anbefale Elitecom som arbejdsplads og hvorfor?
Absolut, den rigtige kandidat til det rigtige job = succes.

Hvad kan vi/Elitecom gøre bedre i hverdagen for dig og dine kolleger?
Bygge nye rammer at udfolde sig på, og det er jo allerede sat i gang 😊