Vores kunder siger

GENBRUGTE LAPTOPS GIVER GLADSAXE GEVINST

Der er både penge at spare og klimaaftryk at mindske, hvis man giver computeren et længere liv. Det har de erfaret meget konkret i en københavnsk forstad.
Det handler ikke om at vinde, det handler om at være med. Og det er de i Gladsaxe. De er faktisk så godt med, at de for nylig fik et fint diplom: Ved at købe 200 genproducerede computere har kommunen forhindret udledning af 63,2 ton CO2. Det svarer til at køre tretten gange frem og tilbage mellem Gladsaxe og Beijing i Kina.

Thomas Lerche har ikke umiddelbart tid til at tage den køretur i bil. Han har rigelig at se til som digitaliseringschef i Gladsaxe Kommune, hvor han er i gang med at implementere en del af kommunens bæredygtigsplan. Det er ham, der står bag indkøbet af 200 Circular ComputingTM-computere, der sælges af den danske virksomhed Intercom.

“I kommunen har vi en bæredygtighedsdagsorden, som fylder meget i vores arbejde. Vi bruger FN’s verdensmål som pejlemærke i nye strategier og årsplaner, og det er også nået til os i digitaliseringsafdelingen. Vi er storforbrugere af energi, hvilket jo er naturligt med tanke på vores arbejdsområde. Men derfor er det også vigtigt at spørge os selv: Hvad kan vi gøre for at minimere klimaaftrykket?” siger han.

Læs hele artiklen

”Vi er storforbrugere af energi, hvilket jo er naturligt med tanke på vores arbejdsområde. Men derfor er det også vigtigt at spørge os selv: Hvad kan vi gøre for at minimere klimaaftrykket? ”
Thomas Lerche