Buy Back.

Vil I gerne af med brugt IT udstyr?
Så sælg det trygt til os

Vi garanterer for sikker sletning af data, en god fortjeneste til jer og ikke mindst at vores proces er miljøvenlig

Hvad gør I med jeres udfasede IT?
Alt hardware som laptops, telefoner og meget andet der ikke længere er i brug ender ofte på en hylde længst væk i depotrummet eller i værste fald som skrot. Men faktisk er jeres brugte IT udstyr penge værd! Og hvad bedre er, så kan I ved at sælge dette udstyr være med til at sikre en mere CO2 venlig og grøn fremtid.

Når I vælger at sælge jeres brugte hardware til Elitecom får I udover betaling for produkterne og en garanti for, at data på maskinerne bliver slettet i en certificeret proces. Vi garanterer for at denne proces er miljø- og CO2 venlig, da det er med til at genanvende elektronik, der stadig virker.

Vi opkøber alt indenfor IT udstyr men har primært fokus på de følgende:

  • Servere, netværk og storage
  • Bærbare og stationære computere
  • Smartphones og Tablets

Den gode og grønne samvittighed

Ud over at få betaling for jeres udtjente hardware, så hjælper det også på den grønne samvittighed, da Elitecom forlænger livscyklussen på jeres IT-hardware og mindsker CO2 udslip i miljøet. I bidrager med andre ord til bæredygtighed.

Netop derfor sætter vi det brugte hardware i stand, sletter alt data jævnfør GDPR og softwaren opgraderes. Så fra at kunne skade miljøet med IT skrot, har I nu bidraget med et bæredygtigt produkt til en ny bruger et sted i verden. Det kaldes også cirkulær økonomi og betragtes som en væsentlig del af en god CSR politik. Jeres tidligere IT produkt kommer i brug igen og nu som et mere eller mindre CO2 neutralt produkt.

Når I vælger at sælge brugt IT udstyr går følgende proces i gang:

Kontakt os allerede i dag for et tilbud på jeres brugte IT:

Vores specialist sidder klar til at hjælpe jer:

Jan Rosdahl

Jan Roedahl
jr@elitecom.dk