Klienter/Skærme.

Elitecom samarbejder meget tæt med alle de store producenter på markedet. Når vi kombinerer det gode samarbejde sammen med grundstenen af vores forretning, nemlig godt købmandsskab, så giver det ikke blot kunderne nogle utrolige lave priser men også en knivskarp rådgivning i den nyeste teknologi.

Det er meget vigtigt, at man vælger den rigtige maskine til det arbejde, som skal udføres af brugeren. Markedet er næsten uoverskueligt stort med mange forskellige modeller, og netop her er det vores fornemmeste opgave at rådgive dig som kunde i hvilke muligheder, der passer bedst til dit behov.

Vi har en tæt kontakt og daglig dialog med producenterne, som også jævnligt kommer forbi kontoret og giver indsigt i nye modeller og funktioner i disse. Det giver os den bedste form for ekspertise, så vi kan rådgive bredt uanset om du foretrækker Lenovo, HP, Surface eller noget helt andet.

Nedenfor har vi listet et udpluk af de producenter, vi bl.a. arbejder sammen med:

· Lenovo
Platin Partner

· HP inc.
Gold Partner

· HPE.
Silver Partner

· Microsoft
Surface Authorized Reseller & CSP partner

· DELL Technologies
Gold Partner

· Neovo
Neovo Platin Partner

Microsoft hos Elitecom

Hos Elitecom er vi CSP partnere. Det betyder for dig, at vi kan levere de nyeste licenser fra Microsoft og rådgive herom. Det er alt fra Online Exchange og Office 365 til Microsoft 365 og Azure.
Vi arbejder aktivt med modern workplace og er klar til at give vores syn på optimerede arbejdsprocessor der sikrer dit licens behov altid er det rigtige.
Vi tilbyder altid en gratis gennemgang af din nuværende løsning. Kontakt os idag.

Vi lægger stor vægt på ”Single-Point-of-Contact”. Det betyder, at der er rig mulighed for at skaffe produkter fra andre end de ovennævnte producenter.

Der skal ofte en kombination af skærme til en arbejdsplads, hvor klienten skal bruges. Derfor er det samtidig vigtigt, at vores sælgere ved, hvilke skærme der findes på markedet og hvilke udfordringer, de hver især kan løse.

Som noget helt unikt har Elitecom adgang til hele Neovo´s sortiment, deriblandt FS-Serien. Når vi vælger et tæt samarbejde med netop Neovo skyldes det, at de kan levere alt fra den gode kontorskærm, skærm til mødelokalet og helt op til den store digitale skiltning i butikken med central styring inkl. Software.

Men da vi ved at alle kunder er unikke har vi selvfølgelig også adgang til skærme fra alle de andre producenter.

Vi tilbyder at gennemgå hele din klient og skærm portfolio, og ud fra dit behov se, om der er mulighed for optimeringer enten på pris eller udvalg. Tag fat i os i dag og hør nærmere.

Print/Secure.

Print er som oftest ikke en prioritet hos IT-administratoren. Og da området ikke altid får den store attention, kan der i de fleste tilfælde laves store optimeringer på print. Det gælder ikke kun pris på en udskrift men også sikkerheden.

Der ligger utrolig mange sikkerhedsmæssige udfordringer i print -både i selve det dokument der printes men også i hacking af printenheder.

Elitecom samarbejder bl.a. med HP Inc som tilbyder en fuldstændig gennemgang af din printerflåde. Dette omfatter følgende:

  • Fuld oversigt over hvilke printere der findes på netværket
  • Hvor meget printer de enkelte printere
  • Hvilke procedurer kan optimere sikkerheden på både enhed og print.

Tag fat i din Elite kontaktperson i dag og få booket et møde… INDEN det går galt.

Software.

Licensering og produkter indenfor software har siden tidernes morgen givet mange It-administratorer og CFO´s unødvendige grå hår. Det kan virkelig være en jungle at sikre, man tager de rigtige beslutninger.

Elitecom kan forhandle alle de store producenter indenfor software:

• Microsoft
MOL, OVS, og CSP Partner, Licens rådgivning på alle niv.

• Adobe
Adobe CC, Licens rådgivning på alle niv

• ESET
MSP distributør, Sikkerhedssoftware.

• Veeam
Veeam pro partner, Licensrådgivning på alle niv.

• Og mange flere

Elitecom sidder klar ved telefonen for at hjælpe. Tag fat i os i dag +45 71 745 745.

Servere
& Storage
.

Server og storage er hjertet af enhver virksomheden og et område, hvor der ikke må gåes på kompromis, da det i værste fald kan føre til latency og crash og til sidst fatale konsekvenser. Det ved vi hos Elitecom. Vi tager hele rådgivningen yderst seriøs og i samarbejde med producenterne, finder vi den rigtige løsning for jer.

Vi har allerede gode og tætte partnerrelationer med forskellige producenter:

HPE (HP Enterprise)
Silver partner

DELL Technologies
Gold Partner

LENOVO
Premium Partner

IBM
Business Partner

Huawei Storage and network

Microsoft Azure
Silver partner

Ovenstående partnere kombineret med vores Software team giver en fuldstændig skræddersyet løsning tilpasset jeres arbejds processor og rutiner.
Vores klargøringscenter kan bygge og klargøre enhver server ud fra selv de mest strenge krav og ønsker. Men alt starter med, at vi mødes og snakker om projektet.

Netværk.

Netværk er virksomhedens motorvej, når det kommer til data. Hvis motorvejen har huller, eller der er vejarbejde konstant, går alting langsommere og har andre konsekvenser. Derfor er det vigtigt, at udstyret der skal vedligeholde motorvejen er bygget til den trafik, som skal køre igennem.

Elitecom har i samarbejde med Danmarks førende specialister kompetence til at lave et fuldt netværks sweep, der giver jer som virksomhed overblik over flaskefalse og faldgruber.

Vi samarbejder med de førende producenter indenfor netværksudstyr:

•  HPE (HP Enterprise)
Silver Partner

•  DELL Technologies
Gold Partner

•  Fortinet
Reseller and guidance

•  Huawei
Storage and network

•  Flere partnerskaber på vej ind

Så skal der kigges på motorvejen har vi alle de redskaber og kompetencer, der skal til for at lægge den rigtige asfalt.
Tag fat i os allerede i dag.

Klargøringscenter.

På vores jyske adresse i Silkeborg har vi et professionelt opsat klargøringscenter. Her kan vi forberede, installere, opsætte, og meget andet helt ud fra dine ønsker. Intet minimums- og maksimums antal enheder. Gi os en opgave og vi løser den til din fulde tilfredshed.

Her er nogle eksempler på opgaver:

• Opdatere Windows, Bios og drivere på alle maskiner som sendes til kunden.
Sparer kunden for megen tidsforbrug, og spekulationer

• Konfigurere PC og servere med komponenter som Ram, Diske, controllere m.m.
Sikrer alt er klart når det lander hos kunden og dermed sparer kunden for unødig tid

• Slette og afskaffe gammelt IT-Hardware på sikker og forsvarlig måde.
Skåner miljøet og hjælper kunden af med deres IT Affald så det ikke bliver E-affald

• Image pålægning og klargøring af brugerspecifikke maskiner og sender direkte til Brugeren
Nem, sikker og opdateret hardware leveret og opsat

Opgaver på vores klargøringscenter spreder sig over meget forskelligt, og derfor er det godt, at vi får en snak om, hvor vi kan hjælpe jer. Skriv derfor til os og lad os snakke om opgaven.