REFERENCER.

Aarhus Kommune har valgt Elitecom som primær partner til den videre håndtering af ”end of use” it-udstyr. Elitecom er blevet valgt fordi de på en suveræn vis levetidsforlænger produkter og sikrer de kommer i anvendelse hos andre virksomheder med et anderledes behov end vores. Vi ser også spændt på koncepterne omkring levetidsforlængelse, hvor vores egne produkter bliver genproducenret, både visuelt og garantimæssigt, for igen at kunne indgå i vores egen it-livscyklues.

At de også sikrer datasletning, leverer et højt service niveau, fleksibilitet og forretningsforståelse er efterhånden en selvfølge.

Borgmesterens Afdeling, IT & Digitalisering – Aarhus Kommune

Leverandør til Aarhus Kommune

Circular Computing

”Working with the professional team at Elitecom has been a really positive experience for Circular Computing. Elitecom launched us in to the Danish market by investing into a strategy that has seen our business grow steadily with a solid base of committed partners. The energy, effort, transparency and passion for business that the team at Elitecom bring has helped to position the Circular Computing brand and partner network as the undisputed leaders of Sustainable IT in Denmark.’”

Conrad Mohr
Channel Manager EMEA
Circular Computing

”Circular Computing kommer med en ide og et koncept, vi mener er helt rigtigt skruet sammen. Garantien er bedre end alternativerne, kvaliteten er på samme niveau, og prisen er bedre. Med det her koncept bliver det pludselig meget nemmere for os alle sammen at passe på miljøet. Derfor giver det rigtig god mening for os at introducere Circular Computing i vores sortiment.”

Brian Torp, CEO, Comby

Comby Service

businessmann IT

”Vi hos Businessmann er utrolige glade for at handle med Elitecom.
Elitecom er super dygtige til sparring, vender altid hurtigt tilbage, som kunde føler man sig i trygge hænder. De leverede varer leverer altid op til vores forventning.
Sidst men ikke mindst, har en aftale om levering – så bliver den altid overholdt.

De varmeste anbefalinger herfra!”

Lene Teglhøj, Businessmann

”Elitecom kan levere alt fra A – Z og samtidig rådgive herom. Det er lige meget om jeg skal bruge Hardware, Software eller konsulenter, så kan Elitecom sikre hurtig levering og konkurrence dygtige priser.
Elitecom har Single-point-of-contact. Uanset hvad jeg har brug for af enten produkter eller hjælp så ringer jeg til den samme mand. Så finder han den bedste løsning. Jeg sparer utrolig meget tid på denne måde.
Hvis man kan sætte pris på at have en leverandør der står på hovedet for at levere en god service så har Elitecom altid en varm anbefaling herfra.”

Martin Kingo, Nanok Consulting

Nanok Consulting

CYANIT

”Elitecom er en organisation i øjenhøjde ..
Deres ansatte er tilgængelige og kompetente og har sat sig ind i vores forretning og er derfor altid på pletten med hjælp og gode tilbud.

Relationen og kvaliteten af samarbejdet er virkeligt godt.

Vil jeg anbefale Elitecom? Any time – har kun haft gode oplevelser med dem.”

Jakob Arndt, CyanIT

”Elitecom leverer en yderst kompetent, hurtig og stabil service til os. Vi får de skarpeste priser på hardware/software og altid med underliggende rådgivning. Dermed får vores slutkunder den rette løsning til en konkurrencedygtig pris.
Vi har løbende dialog med fast kontaktperson ved Elitecom og i tilfælde af sygdom/ferie, er kollegaerne dygtige til at forfølge vores spørgsmål og komme med hurtigt svar. Vi oplever at blive behandlet som en Premium kunde, selvom vi måske kun spørger efter priser på et par skærme
Vi vil absolut anbefale Elitecom til andre, særligt fordi servicen er af højeste kvalitet. Elitecom har et bredt udvalg af lagervarer og stærke tekniske- og salgskompetencer på mange forskellige hardware/software leverandører. Ved Elitecom får man en tæt relation med medarbejderne og det styrker samarbejdet.”

Christoffer Klarskov Jakobsen, System Gruppen

System Gruppen

dinex

Hos Elitecom er det let at være kunde, vores faste kontaktperson har forståelse for vores forretning og byder proaktivt ind med værdiskabende løsninger som højner vores produktivitet og supplere vores interne kompetencer.
Derudover tilbyder Elitecom miljørigtige løsninger til konkurrencedygtige priser.

Dinex A/S