Support og Konsulentbistand.

Med Elitecom som samarbejdspartner er du altid sikret den helt rette og ærlige support og rådgivning.

Vores store erfaring med IT-infrastruktur gør, at vi evner at omfavne din infrastruktur 360 grader rundt – og dette i kombination med, at vi altid tilstræber at forstå vores kunder og deres forretning gør, at du vil være i sikre hænder.

Hos Elitecom tilbyder vi support og konsulentbistand på tværs af hele din infrastruktur – så uanset om du har behov for simpel 1 level IT-support eller hardcore cloudkompetencer – kan vi hjælpe dig med opgaven.

Vores supportcenter, konsulenter og partnerstruktur gør nemlig, at vi altid kan stille med den helt rette ressource – nøje afstemt til den konkrete opgave. Det gælder uanset om opgaven tager 2 timer – eller det er en længerevarende projektopgave.

For at sikre den bedst mulige tilfredshed på alle opgaver – er der naturligvis løbende evaluering på alle projekter i samarbejde med dig – og din Account Manager, uanset opgavens størrelse og omfang.

Kontakt os

Er du nysgerrig på hvordan vi kan gøre en forskel for dig – så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 71 745 745 eller salg@elitecom.dk.