AV og Video Collaboration Solutions.

Hos Elitecom ønsker vi altid at levere den AV-løsning der passer til vores kunders behov, og det kan være rigtig svært at navigere i et marked som dagligt udvikler sig med nye løsninger, produkter og teknologier.

Vi tilgår alle vore kunder med oprigtig interesse i at skabe både værdi og tryghed, ved at lade os designe, installere og implementere alt fra mødelokaler, konferencesale til klasseværelser og sportshaller.
Når man skal i gang med et større AV-projekt, er der rigtig mange vigtige faktorer der spiller ind, for at få den bedste løsning, og her spiller det en stor rolle at man tager disse faktorer med i spil. Det er blandt andet vigtigt at hele el-planen er på plads, og har taget højde for de krav en moderne AV-løsning stiller. Derfor har vi altid en projektleder som står for koordinering og planlægning i samarbejde med teknikere, elektrikere og installatører når vi sammen designer løsningen. Derudover skal installationen kunne foretages uden synlige kabler og med en tilgang der altid tilstræber at gøre løsningen så nem for brugeren som muligt.
Alt dette er noget vi hos Elitecom arbejder på at gøre bedre via de teknologier og løsninger der er på markedet.

Vi har altid en finger på pulsen, og ved hvilke løsninger der fungerer i praksis, og så samarbejder vi med de bedste partnere og producenter på markedet, for at vi altid kan tilbyde jer den bedste løsning

Kontakt os

Er du nysgerrig på hvordan vi kan gøre en forskel for dig – så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 71 745 745 eller salg@elitecom.dk.