IT-Sikkerhed.

IT -sikkerhed er et meget bredt og komplekst område i IT-infrastrukturen, og det kan være svært som virksomhed og beslutningstager, at navigere rundt i hvilke løsninger der er de rette, samt hvilke krav som forretningen stiller til netop dette område.

IT-sikkerhed bevæger sig fra klassisk IT-sikkerhed, som er bestående af Endpoint-, Netværks-, Firewall- og backup-, over til hele cyber sikkerhedsområdet, bestående af penetrations test, Dark Web scanninger, awareness målt mod virksomhedens ansatte, samt cloud og compliance sikkerhed.

Hos Elitecom er det vores vigtigste opgave at kunne hjælpe og rådgive med at navigere i dette brede spektre at sikkerhedsløsninger.

At få skabt et overblik og en baseline, som man kan træffe sine beslutninger ud fra, er noget af det vi arbejder med hos Elitecom. Generelt er der 5 punkter vi anbefaler man som virksomhed prioriterer i forhold til sin IT-sikkerheds strategi, og som man kan træffe nogle valg ud fra.

  • Få overblik! – Alle assets i netværket. Få patchet og opdateret
  • Beskyt kritiske systemer, procedure og processor testes kontinuerligt.
  • Penetrations test flere gange om året, for at agere på konkrete risici
  • Segmenter netværket, giver bedre kontrol og overvågning
  • Zero Trust – Giv adgang til det der er behov for.

Man kan som virksomhed ofte komme langt med allerede implementerede produkter/løsninger, hvor der kan hentes meget basalt IT sikkerhed, udnyt de funktionaliteter i allerede indkøbte systemer.

Kontakt os

Er du nysgerrig på hvordan vi kan gøre en forskel for dig – så kontakt vores salgsafdeling på 71 745 745 eller salg@elitecom.dk.