Gør karriere hos Elitecom.

Kunne du tænke dig, at være en del af en hurtigt voksende virksomhed, med fart over feltet og højt humør?

Tilbage i 2016 da vi grundlagde Elitecom, var det vores klare mål at tilbyde de bedste IT-løsninger til vores kunder. Denne ambition driver os stadig, men undervejs indså vi, at vi også havde muligheden for at bidrage til løsningen af vores fælles klimaudfordringer. Dette førte til, at vi i 2018 igangsatte en omfattende indsats for at fremme bæredygtige IT-løsninger.

Hos Elitecom tror vi på, at vi bedst kan lykkedes som et hold – ét hold der består af mennesker der er i balance, mennesker som har rum til at udvikle sig og som har mulighed for og motivation til at bidrage til at vi tilsammen kan skabe løsninger og resultater.

Elitecom er skabt af entreprenører med en klar drøm om at samle et stærkt hold, som spiller sammen med vores kunder for at gøre en forskel og for at skabe værdi. Vi anser os selv for at være på en konstant og spændende rejse, hvor vi kontinuerligt udvikler os, lærer, tilpasser os og inspirerer hinanden – individuelt og som et hold.

Vi har store ambitioner og planer, så vi har brug for at der kommer flere på holdet. Måske det er dig?

Vi søger medarbejdere, der deler vores passion for innovation, kundeservice og miljøbevidsthed. Bliv en del af vores hold, hvor din viden og ekspertise bidrager til at skabe end-to-end løsninger, der gør en forskel. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor professionel udvikling går hånd i hånd med en bæredygtig tilgang til teknologi. Hos Elitecom vil du ikke kun finde en karriere, du vil finde et fællesskab dedikeret til at forme fremtidens IT med omtanke. Vi har brug for flere på holdet, både til vores afdeling i Silkeborg og i AalborgSe vores ledige stillinger.
Er der intet, der matcher dig lige nu, er du altid meget velkommen til at
sende os en uopfordret ansøgning

Elev- eller Traineeforløb i Elitecom?

Kunne du tænke dig at komme i gang med et elev- eller et traineeforløb, så er du også meget velkommen hos Elitecom.  Se mere her.
Det kræver naturligvis tid og ressourcer at uddanne nye talenter til vores spændende branche, men hvis talentet er der, så er det en fantastisk investering.

Send os en ansøgning, og vi vender retur, hvis vi mener at lige netop din profil passer ind i teamet.
Ellers hold øje med sitet da vi løbende publicerer nye stillinger.

StillingsbetegnelseStedAnsøgningsfristSend ansøgning
Account Manager CC SMVSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling
Account Manager for Traditionel Hardware til SlutkunderSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling
Account Manager forhandler salgSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling
Key Account Manager med speciale i Circular Computing til det offentligeSilkeborg og AalborgVi ansætter løbendeSøg stilling
Key Account Manager med speciale i Circular Computing til de danske kommunerSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling
Erfaren Bid Manager til det offentlige med speciale i Circular ComputingSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling
Brancheorienteret Large Account Managere for bæredygtige IT- løsninger, herunder Circular ComputingSilkeborg og AalborgVi ansætter løbendeSøg stilling
Elev- eller Traineeforløb
Salgselev med fokus på bæredygtighedSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling
Salgstrainee med fokus på bæredygtighedSilkeborg og AalborgVi ansætter løbende Søg stilling

SEND EN UOPFORDRET ANSØGNING.