Datacenter & Cloud.

Det er en jungle at købe nyt datacenter, der kommer hele tiden nye teknologier og løsninger: HCI, Azure stack, cloud, hybrid cloud mv.

Skal I i clouden eller ønsker I selv at drive infrastrukturen? Vi tager vores kunder i hånden og guider dem gennem junglen af nye teknologier, så vi sikrer at vores kunder får det maksimale ud af deres investering.

Hos Elitecom laver vi altid en 360 graders analyse af kundens situation, uanset om det er en udvidelse eller et komplet skifte af setup eller teknologi. For os er det vigtigt at vi kender vores kunders behov og kompetencer både nu og i fremtiden, så vi altid leverer en løsning, som understøtter forretningens krav og ønsker til IT.

For os er det vigtigt at forstå vores kunders forretning og strategi, samtidig med at vi laver en grundig analyse af det nuværende setup. Vi tilbyder derfor altid en gratis datacenter analyse inden vi går i gang med opgaven.

Vi leverer ikke bare kasser, vi bestræber os altid på indgå et strategisk samarbejde med kunden, så der altid er en løbende sparring omkring drift og brug af udstyret, uanset om løsningen driftes af jer, os eller i et samarbejde.

Ingen sager er for små eller store hos Elitecom, vi ved at IT er backbone i enhver forretning. Det rette IT og sikkerheds setup, kan give organisationen en konkurrencemæssig fordel og sikrer at man ikke mister værdifulde data, som i yderste tilfælde kan give negativ omtale blandt investorer og kunder.

Vi kan hjælpe med alt omkring datacenter:

  • Cloud/Hydbrid
  • Server/Storage/HCI/Azure stack
  • Netværk
  • Backup
  • Sikkerhed

Hvad enten du ønsker at købe hardware eller få det leveret som en service.

Kontakt os

Er du nysgerrig på hvordan vi kan gøre en forskel for dig – så kontakt vores salgsafdeling på 71 745 745 eller salg@elitecom.dk.