Klargørings- og Logistikcenter.

Når du skal bruge dit IT-udstyr hurtigst muligt, står Elitecoms topmoderne klargørings- og logistikcenter klar til at hjælpe.
Vi har altid et stort udvalg af IT-udstyr på lager, og kan fra dag-til-dag klargøre udstyret med de specifikationer og services på toppen som netop du ønsker det leveret.

Når vi har rådgivet dig med indkøbet af dine nye servere, kan vi også tilsikre, at alle optioner er monteret korrekt, inklusiv en afsluttende ”Burn in test” klar til installation. Det samme gælder naturligvis din nye storage løsning.
Udstyr som PC, mobiltelefoner og tablets lagerfører vi naturligvis også til dag-til-dag-levering.
Vi kan levere dit udstyr uden emballage og konfigureret præcis som du måtte ønske at modtage det. Det kunne eks. Være dine nye PC, leveret i et sleeve, inkl. image, DNA mærket og klar til brug så snart den tilgår det netværk som du benytter. Vores leverancer tilbydes ikke kun i Danmark, men faktisk også til de fleste andre EU-lande.
Vi har daglige forsendelser til EU-lande og den øvrige verden, hvor der tages hensyn til lokale importregler, told, moms og varedeklarationer – nemt, hurtigt og effektivt.

Så uanset om du skal bruge en simpel tablet, en pre konfigureret PC eller en køreklar datacenterløsning står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Er du nysgerrig på hvordan vi kan gøre en forskel for dig – så kontakt vores salgsafdeling på 71 745 745 eller salg@elitecom.dk.