Elitecom råder over et topmoderne
Klargørings- og Logistikcenter.

Support Center.

Herfra kan vi klargøre alle typer Klienter, Laptops, Desktops, Thin Clients, Tablets, Smart Phones samt WorkStations, Server og Storage.

  • Kan du ikke vente på, at producenten kan levere en maskine med et specifikt sprog og keyboard, kan vi ændre en fra lager til dine ønsker og levere næste dag.
  • Kan du ikke finde en maskine med de rette specifikationer, kan vi ændre en maskine fra lager til at opfylde dine ønsker og levere næste dag.
  • Skal du levere flere ens maskiner, kan vi levere med et kunde specifikt Image, 100% opdateret og klar til brug.
  • Server leveres med alle optioner monteret korrekt, BIOS og Firmware opdateret til nyeste version samt en afsluttende Burn in test lige klar til at installere ved Slutkunden.
  • Storage produkter leveres med alle optioner monteret korrekt, BIOS og Firmware opdateret til nyeste version samt en afsluttende Burn in test, lige klar til at installere ved Slutkunden.
  • Alle maskiner kan leveres med en aktiveret Service Pack.

Logistik Center.

Vi har altid dag-til-dag levering af lagervarer, og bestiller du dine varer inden kl. 12.00, kan de nå igennem vores Support Center og sendes samme dag. Det gælder ikke kun for Danmark men også langt de fleste lande indenfor EU.

SPAR fragt og leveringstid, direkte leveringer, Vi blind-shipper automatisk, hvis der er forskel på faktureringsadresse og leveringsadresse.

Lad os hjælpe med udlandsforsendelser. Vi har daglige forsendelser til EU lande og den øvrige verden, hvor der tages hensyn til lokale importregler, told, moms og varedeklarationer – nemt, hurtigt og billigt.