Forhandlersalg.

Hos Elitecom er vi stolte af at præsentere et eksklusivt partner program for alle vores forhandlere.

Vi har stor interesse i, at alle vores forhandlere får den absolut bedste service og hjælp i jagten på kunderne derude. Derfor har vi i samarbejde med nogle af vores top leverandører sikret et helt unikt partner program, som alle forhandlere hos Elitecom vil blive præsenteret for i løbet af de kommende måneder.

Partner programmet har til hensigt at optimere jeres forretning ved kontinuerligt og løbende at holde jer opdateret på det seneste nye samt sikre, der altid er ekstra rabatter og point at hente i programmet.

Da ingen forretninger er ens, er der også forskellige niveauer i partner programmet.

Vi opererer med følgende niveauer:

Platin

Guld

Sølv

Bronze

Fokus, vækst og omsætning er som i alle andre programmer en af de afgørende faktorer for, hvilket niveau af partner programmet, man arbejder i. Det gode er dog, at intet er statisk. Vi er her for at hjælpe hele vejen – også i processen med at opnå det næste niveau for bedre priser og service.

For at gøre det endnu mere attraktivt at være en del af partner programmet, vil der årligt og kvartalsmæssigt være ekstra bonuspakker.

Er I allerede forhandler hos Elitecom i dag, så tag fat i jeres Account Manager for at høre nærmere om jeres muligheder.

Er du endnu ikke forhandler hos Elitecom?

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om jeres muligheder..
Vores forhandler specialist sidder klar til at hjælpe jer:

Bo Søgaard
bs@elitecom.dk