Bedste bruttolønsordning

Forkæl virksomhedens ansatte
med store besparelser på telefon- og IT produkter

Nyhed!
Elitecom indgår strategisk alliance

Elitecom er glade for endelig at kunne offentliggøre en netop indgået strategisk alliance med virksomheden Tellos, som udbyder HR platformen Tellos-HR.

Samarbejdet har til formål at styrke Elitecoms position i markedet som en af Danmarks stærkeste udbydere af IT udstyr – og med alliancen nu også med personalegoder/bruttolønsprodukter.

Tellos-HR er et af Danmarks skarpeste og bedste HR værktøjer, når det gælder personalegoder. Og det er ikke hvem som helst, der står bag. Teamet bag Tellos-HR har mere end 10 års erfaring med netop personalegoder/bruttolønsordninger og har derfor præcis den spidskompetence, der skal til for at tilbyde et 100% professionelt produkt til markedet.

Fokus og skarphed på GDPR/Databehandling og skatteregler hos Tellos-HR er med til at sikre din optimale overholdelse af samtlige regelsæt. Her er ingen gråzoner og alt køres helt efter bogen.

Elitecom tilbyder i samarbejde med Tellos-HR at tage et uforpligtende møde omkring personalegoder, så du har mulighed for at se præcis hvor, vi kan gøre en forskel for jeres virksomhed.

Kontakt os allerede i dag for et møde.

Hvad er en Bruttolønsordning?

Elitecom råder over markedets allerbedste bruttolønsløsning. Hvorfor? Få svaret nedenfor.

Hvorfor er Elitecom’s løsning den bedste?
Omkostningsneutral for virksomheden, idet en medarbejder trækkes i bruttoløn inden virksomheden afregner sine ydelser.
Ingen risiko for virksomheden, idet vores løsning indeholder en ”medarbejder ophørsforsikring”, der træder i kraft, hvis en medarbejder stopper (uanset årsag).
All Risk Forsikring er altid inkluderet (obligatorisk) og sikrer såvel virksomheden som medarbejderen.
Ingen administration for virksomheden. Vi skal blot have tilsendt en ”medarbejderliste” – så klarer vi resten.

Kan en Bruttolønsordning betale sig?
Svaret en entydigt: JA – meget endda ! Der er rigtig mange fordele for en virksomheds medarbejdere i at lade dem benytte Elitecom’s løsning. De produkter, der stilles til rådighed i varekataloget (op til 30 sider), kan trækkes i medarbejderens løn før skat. Det vil sige, at medarbejderen får en ”rabat” svarende til den trækprocent, som en given medarbejder har. Typisk vil det sige, at en medarbejder køber varerne til under ½ pris og med løbende træk pr. måned i en periode på 12 måneder.

Hvad er den største fordel?
Den største fordel for medarbejderen ligger bl.a. i det tilbehør, der kan tilvælges sammen med de forskellige hovedprodukter (mobiltelefoner, computere, tablets….). Produkterne har en minimal scrap-værdi, som medarbejderen selv skal betale, såfremt de efter bruttoløns periodens 12 måneder vil beholde produkterne.

Hvordan står virksomheden efter 12 måneders forløb overfor medarbejderen?
Virksomheden har ingen hæftelse eller administrativt arbejde overfor sine medarbejders valg af produkter efter endt bruttolønsperiode. Frikøb etc. tager Elitecom sig af overfor medarbejderen.

Regneeksempel på en Bruttolønsordning:
Produkter: Apple IPhone X, 64GB + B&O Beoplay A6

Besparelse på den samlede pakke ved Bund skat på 40,1%: DKK 4.389,75

Besparelse på den samlede pakke ved Top skat på 56,2%: DKK 6.938,19