Verdens første CO2 neutrale laptops kommer til Danmark

Bæredygtige CO2 neutrale laptops fra Circular Computing kan nu købes hos Elitecom ApS i Danmark

Der produceres over 160 millioner laptops hvert år på verdensplan. Det resulterer i et massivt ressource forbrug og bidrager dermed til store CO2 udslip og miljø forandringer. Samtidigt kasseres 160.000 laptops dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede laptops kan genbruges.

Circular Computing, verdens første reproduktions virksomhed, rekrutterer lige nu forhandlere i hele Europa for at bringe deres CO2 neutrale laptops på markedet. Ved at benytte en model for bæredygtig økonomi, kan tusindvis af tidligere leasede computere fra store koncerner nu gennemgå en omfattende 5 timers reproduktions proces hver måned. Her bliver de afmonteret, renset, repareret, opgraderet og får til sidst en state-of-the-art finish, så de ligner et nyt produkt. Alt sammen foregår på Circular Computings faciliteter, der er bygget til formålet.

Virksomheder over hele verden har allerede sparet millioner af kroner på at udskifte deres laptops. Samtidigt hjælper de med at reducere CO2 udslip, bevare naturens ressourcer og forhindre en overvældende mængde af e-affald.

Elitecom ApS er blevet valgt til at føre an med Circular Computing i Danmark, netop fordi de har udvist en passion og vision om at kunne bidrage til en bedre fremtid for mennesker og vores planet.

Jan Roedahl, CEO for Elitecom har udtalt:”Vi er begejstrede for at kunne annoncere vores spændende nye samarbejde med Circular Computing for at bringe bæredygtige, prismæssige overkommelige og ikke mindst miljø venlige laptops til det danske marked. Circular Computing er globalt anerkendt som de første på området, og Elitecom deler mange af deres kerneværdier. Det er et win for os, et win for kunderne og et win for vores planet.”

For første gang kan professionelle indkøbere, virksomhedsledere og skoleledere i Danmark få stor værdi for pengene ved køb af professionelle laptops, velvidende at de også er verdens mest bæredygtige og miljøvenlige computere tilgængelige.

”Vi er begejstrede for at kunne annoncere vores spændende nye samarbejde med Circular Computing for at bringe bæredygtige, prismæssige overkommelige og ikke mindst miljø venlige laptops til det danske marked. Circular Computing er globalt anerkendt som de første på området, og Elitecom deler mange af deres kerneværdier. Det er et win for os, et win for kunderne og et win for vores planet.”

Jan Roedahl, CEO

LÆS MERE OM CIRCULAR COMPUTING.